Welkom_button_oranje
Reuzenrad_button
Referenties_button_oranje
Offerte_button
Media_button_oranje
Technischedata_button

Reuzenrad huren?

Een reuzenrad huren kan voor de meest uit een lopende activiteiten en evenementen.

Zoals bijvoorbeeld:

  • Voor de fan dag van SC Heerenveen waar het reuzenrad gesponsord werd door hoofdsponsor Univé verzekeringen.
  • De opening van een nieuw Filiaal van Formido in Maasdam waar het reuzenrad naast een provinciale weg opgesteld stond om de aandacht hierop te vestigen. Het reuzenrad was vrij toegankelijk.
  • De heropening van een winkelstraat in Heemstede, waar het reuzenrad ingehuurd werd door de winkeliersvereniging om de feestelijkheden een extra impuls te geven.

Bekijk ook de reacties op de andere activiteiten op onze referentiepagina!

Het Hollandrad is een 40 jaar jong reuzenrad dat door uitstekend onderhoud en vernieuwingen op technisch gebied tot één van de mooiste behoord in zijn categorie. Het +/- 22 meter hoge reuzenrad is hoog genoeg om boven de meeste bebouwing en begroeiing uit te komen en door de 16 ronde gondels een 360 graden uitzicht te geven op het omringende landschap.

Door de geringe grondmaat van negen meter diep en elf meter breed en het gewicht van eenentwintig ton is het reuzenrad op zeer veel plaatsen inzetbaar. Het gedemonteerde reuzenrad is met uitzondering van de gondels geheel om één aanhangwagen geladen, dit zorgt ervoor dat er erg weinig ruimte rondom nodig is om het reuzenrad te monteren.

De tijd om het reuzenrad volledig te monteren bedraagt gemiddeld zes uur, voor de demontage is gemiddeld vier uur nodig. Dit maak het huren van het reuzenrad voor maar één draaidag mogelijk. Het monteren wordt de dag van te voren gedaan evenals het proefdraaien, de demontage wordt afhankelijk van de sluitingstijd op de laatste draaidag gedaan na sluitingstijd.

Voor de aandrijving van het reuzenrad zorgen vier electro motoren die het reuzenrad op twee verschillende snelheiden kunnen laten draaien. Op de hoogste versnelling doet het reuzenrad dertig seconden over één ronde. Één rit bestaat gemiddeld uit zeven ronden, bij extreme drukte kunnen er elke 5 minuten ongeveer vierenzestig personen in en uit stappen.

De sfeerverlichting wordt verzorgd door vierduizend energie zuinige LED lampen. Deze hebben het stroomverbruik drastisch verlaagd waardoor het reuzenrad nu op een veel voor komende krachtstroom aansluiting kan draaien. Het reuzenrad kan draaien op een 35 Ampère krachtstroom aansluiting die afgezekerd is op minimaal 3 x 20 Ampère.

Dus wilt u een reuzenrad huren dat zeker een meerwaarde is voor uw evenement neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

welkom1
reuzenradhuren1
referenties1
Offerte1
Media1
Technischedata1